Autorisert bilgummiverksted og DekkTeam partner

Om verkstedet

Brekkes Gummiservice er et offentlig godkjent bilgummiverksted etablert i 2011. Innehaver Kjell-Ove Brekke har mer enn 15 års erfaring fra dekkbransjen og leverer fagmessig utført omlegging og avbalansering til kunder i Fauske og omkringliggende kommuner. Vi er opptatt av fornøyde kunder og gjør vårt ytterste for at du skal gjøre en trygg og god handel.

Hva vi gjør

Brekkes Gummiservice AS utfører alt av dekkservice, felgretting og dekkreparasjoner for våre kunder. Vi har et komplett dekkhotell hvor vi oppbevarer dine dekk til neste hjulskift. Vi har også brøytebilservice for private kunder og bedrifter i Fauske og tilbyr snøbrøyting, rydding og strøing.

Vårt bilgummiverksted og dekkhotell holder til i Furuveien 25 på Fauske. Kom gjerne innom for en uforpliktende dekkprat og ta en tur for å se på vårt utvalg av dekk og felger.

Om DekkTeam 

DekkTeam er en bilgummikjede med over 70 servicepunkter rundt om i Norge! Hos oss skal du alltid få dekk og felger tilpasset ditt behov.

Verdens viktigste oppfinnelse - hjulet - krever sitt, og med dagens fokus på sikkerhet langs veien og miljøvennlige alternativer, er det viktig at våre kunder får korrekt veiledning ved valg av dekk og felger til bilen.

DekkTeam har fokus på

  • Kundetilfredshet

  • Omdømme

  • Lojalitet

  • Gjenkjøp

Summen av dette ender opp med vår visjon: Kvalitet og service

Det er alltid lønnsomt å kjøpe dekk og felger hos DekkTeam