Verkstedtjenester og dekkhotell

Brekkes Gummiservice AS allsidig verksted i Fauske som tilbyr lettere verkstedtjenester som reparasjon av felger, batteri og oljeskift. Vi har et moderne dekkhotell og tilbyr også tjenester innen brøyting!

Reparasjon av slanger

Har du en trillebår eller en anleggsmaskin som har punktert? Skulle uhellet være ute reparerer vi slanger i alle størrelser. Ved behov vulker vi også på ny ventil.

Dekkreparasjoner

Vi har topp moderne utstyr og riktig kompetanse til å utføre alt av dekkreparasjoner. Fra en en liten innvendig reparasjon i et bildekk til større dekkreparasjoner på anleggskjøretøy

Oljeskift

Trenger bilen oljeskift? Vi anbefaler at du peiler oljen regelmessig og tar oljeskift på bilen en gang i året. Ta turen innom Brekke Gummiservice AS for et raskt og rimelig oljeskift.

Brøyteservice

Trenger du hjelp til snøbrøyting? Brekke Gummiservice AS er leverandør av brøytetjenester som brøyting og bortkjøringfor private kunder og bedrifter i Fauske og omegn. Vi har kort responstid og kan være raskt på plass. Få hjelp til snøbrøyting i dag!

Dekkhotell

Sjekk inn dekkene hos ditt lokale dekkhotell! Hos Brekke Gummiservice leverer du bilen avtalt tid, vi utfører dekkskifte, rengjør og sjekker at dekkene er i god stand før vi legger dem bort for sesongen. Bilen kan du hente, ferdig omlagt og klar for ny sesong på veien.

Kontakt oss i dag, så tar vi en vurdering av dine dekk!

Vårt dekkhotell inkluderer

  • Vask av dekkene

  • Oppbevaring i riktig temperatur

  • Kontroll av mønsterdybden

  • Kontroll av lufttrykk

  • Minner deg på at det er på tide å bytte til ny seson

  • Montering

Er dekkene skadet eller trenger du nye dekk og felger? 

Kontakt oss i dag, så tar vi en vurdering av dine dekk! Vi har også et stort utvalg av kvalitetsdekk og felger fra de beste leverandører på markedet

kontakt oss